Startpagina

From USM Wiki

This page is a translated version of the page Main Page and the translation is 100% complete.

USM Wiki - Partner van de USM-portal

De methode Universeel Service Management (USM) is een universele methodische werkwijze om dienstverlening te managen. De USM-methode voorziet in een gestandaardiseerd managementsysteem waarmee een serviceorganisatie haar mensen, middelen, werkwijzen en services managet. Dat doet USM door het expliciet specificeren van een servicemanagementarchitectuur. Deze wiki bevat informatie over de artefacten en structuur van de Universele Service Managementmethode (USM). Klik op een component van de afbeelding om toegang te krijgen tot gedetailleerde informatie over die component.

Aanvullende informatie over USM, inclusief nieuws, blogs, events, praktische richtlijnen, het USM-professional register, trainingskalenders, online boeken, downloads en de shop, is te vinden op de USM-portal.

Het USM Klant-Leverancier Interactiemodel. Klik op een component in de afbeelding om naar de details te gaan.KlantWaardeBehoefteFunctionaliteitFunctionerenServiceGoederen en handelingenSamenstelling van de voorzieningSamenstelling van de ondersteuningDe leverancierProcesmodelWerkwijzen en workflowsMensenTechnologieHet USM-concept van de schakelCategory:GlossaryUSM-principes